domingo, 21 de abril de 2013

BAD MUSIC JAZZ EN EL "DÍA DE LAS TIENDAS DE DISCOS" 2013

Per segon any consecutiu les petites botigues de discos de Barcelona han unit forces el dia 20 d'abril per celebrar el que han anomenat "Dia de la Tiendas de Discos" o DTD. L'èxit que l'any passat va tenir la proposta - en què les botigues petites i els segells independents es van animar a crear la seva pròpia versió de l'internacional "Record Store Day" en no poder participar-hi oficialment -, ha fet que la d'enguany hagi estat encara més destacada, amb una organitzacó més eficient i amb més activitats programades. Aquests són els números: 52 concerts, 20 botigues de discos implicades, 9 llenaçaments discogràfics, 27 punxadiscos i dues ciutats. Sí, dues, perquè enguany, Madrid s'ha sumat a la inciativa.


Per conèixer tot el que va passar visiteu el web: http://eldiadelastiendasdediscos.tumblr.com

Els de Bad Music Jazz vam aportar el nostres petit gra de sorra amb una "punxada" a la botiga SURCO (Travessera de Gràcia, 144. Barcelona) a càrrec de l'Olga Àbalos. Us hem preparat una  llista de reproducció basada en el que va sonar: una barreja de swing clàssic, latin jazz, boogaloo i soul que esperem que us agradi i gaudiu!

Escolteu-la AQUÍ!

Sabem que la crisi apreta però aprofitem per animar-vos a que visiteu les botigues de discos de barri i que compreu música!

1 comentario:

  1. compro discos de vinilo de jazz en Barcelona <== www.comprodisco.com ==>

    ResponderEliminar