sábado, 26 de enero de 2013

POCKET CONCERT #19: SERGI SIRVENT INTERVÀLIC QUARTET

El Pocket Concert #19 és el cinquè vinculat a Bad Music Jazz· L'Intervàlic Quartet de Sergi Sirvent es presenta per primer cop a L'Hospitalet

Com tantes coses a la vida, la casualitat i l’atzar juguen a favor de que s’esdevinguin fets excepcionals. És el cas de la gènesi del Sergi Sirvent Intervàlic Quartet, que es presenta per primer cop al planeta Terra el proper divendres 1 de febrer, a les 9 del vespre, al Centre Cultural Collblanc-LaTorrassa (L’Hospitalet). Heus ací un nou Pocket Concert de la factoria Bad Music.   

D'e. a d.: Jordi Gardeñas, Sergi Sirvent, Jaume Llombart i Jordi Gaspar
Sergi Sirvent (Barcelona, 1978) és possiblement el músic a qui li escauen millor els adjectius inquiet i camaleònic. Pianista, guitarrista, trompetista, bateria, compositor i arranjador, entre moltes altres coses, Sirvent es reinventa una i altra vegada, ja sigui en solitari, encapçalant un trio d’alçada, flirtejant amb el pop-jazz, amb el free jazz o el blues, tropicalitzant-se o capitanejant una baluerna de les proporcions dels Octopussy Cats. I va ser precisament amb la banda de nom cefalòpode-felí quan, ara fa un parell d’anys, mentre gravava el disc Inferències (FSNT, 2012), va posar en marxa l’Intervàlic Quartet. En companyia de tres tòtems com ell del jazz barceloní, companys de viatge en l'afer Octopussy, Sirvent ens proposa experimentar a la deriva amb els intervals musicals, es a dir, bastir una música improvisada jugant amb les distàncies entre nota i nota. Sergi Sirvent Intervàlic Quartet és també una proposta singular, gairebé inèdita, que sonarà per primer cop en viu als Pocket Concerts de Bad Music.
Si voleu saber més coses sobre Sergi Sirvent podeu escoltar l'entrevista que li vàrem fer al número 42 de Bad Music Jazz, aquí.

POCKET CONCERT # 19:
Sergi Sirvent Intervàlic Quartet.
Sergi Sirvent (piano i direcció), Jaume Llombart (guitarra), Jordi Gaspar (contrabaix) i Jordi Gardeñas (bateria).
Divendres 1 de febrer de 2013, 21 h, 5 €.
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa (L’H). 
C/ Mare de Déu dels Desemparats, 87 (L'Hospitalet). Metro: Santa Eulàlia (L1) i Collblanc (L5). Bus: L16.

1 comentario:

  1. compro discos de vinilo de jazz en Barcelona <== www.comprodisco.com ==>

    ResponderEliminar