jueves, 28 de junio de 2012

CLAN FALANGA AL POCKET CONCERT #10 DE BAD MUSIC 2.0.

Bad Music Jazz despedim la nostra primera temporada amb Clan Falanga, una formació de gala 


D'esq. a dta: A. Cirera, C. Falanga, J.P. Balcácar, A. Vilar, P. Villar
Com en el passat mes de febrer, els amics de Bad Music 2.0. tornen a confiar en el jazz per enregistrar un concert ad-hoc per el programa de televisió Badmusic Tv. Si durant els mesos d'hivern va ser la comandita Black In Blue la que ens va delectar amb una sessió d'antologia, de la qual en podeu gaudir de la primera part aquí, amb l'arribada de l'estiu són els ritmes fílmics de cinema negre els que sonaran des de l'escenari del Centre Cultural Collblanc-La Torrassa, a on compareixeran els amics del Clan Falanga, una formació de recent creació, sorgida a l'"off" comtal, de sales com el Robadors 23.
El bateria Carlos Falanga, el líder d'aquesta formació, és, entre d’altres mèrits, un dels músics més emblemàtics del jazz que es factura a les catacumbes del jazz barceloní. És company de viatge de Marco Mezquida, Josep Tutusaus, Hugo Astudillo, Marko Lohikari o els membres d’aquesta quadrilla d'alçada que ens ofereix una nova lectura de la banda sonora de Els Intocables. La música que el cèlebre Ennio Morricone va escriure pel film de Brian de Palma passa pel sedàs dels corrents més heterodoxes del jazz i la lliure improvisació.  
Clan Falanga és també un quintet conformat per autèntics mestres de les noves generacions del nostre jazz; músics que, a banda del seu ingent currículum, destaquen per la originalitat del seu toc, la profunditat del seu discurs i, sobretot, per la una extraordinària versatilitat, fruit d'una més que lloable obertura de mires. Clan Falanga són:

Carlos Falanga (bateria)
Miquel "Pintxo" Villar i Albert Cirera (saxos)
Andreu Vilar (vibràfon)
Juan Pablo Balcázar (contrabaix)

El concert se celebra demà 29 de juny, a les 8 del vespre, al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa (L'Hospitalet). Preu: 5 €. Hi ha un servei de barra a preus més que raonables.
Recordeu que aquí podeu escoltar el darrer programa de la temporada, amb una entrevista a la cantant Lucía Pulido. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario