lunes, 26 de diciembre de 2011

Bad Music Jazz#14

Escolta'l AQUÍ!

Tracklist
-Albert Bello, solo inèdit enregistrat per a Bad Music Jazz a la seu de l'IES Bellvitge de l'Escola de Música - Centre de les Arts (EMCA), de L'Hospitalet.
-Pablo Selnik & Marco Mezquida, "Mente VS Mentes" —enregistrament inèdit al club Jazz Man, de Barcelona, en el marc del cicle Duets Galbany.
-Santi Careta & Cristoph Mallinger, "Bernie's Tune" —enregistrament inèdit al club Jazz Man, de Barcelona, en el marc del cicle Duets Galbany.
-Gorka Benitez & Dani Pérez, "Cestefan" —enregistrament inèdit al club Jazz Man, de Barcelona, en el marc del cicle Duets Galbany.
-The Jazz Man Quartet,  "How High The Moon" —enregistrament inèdit al club Jazz Man.


Entrevistes a... Rosa Galbany, responsable de Galbany Produccions; David Toribio, propietari del club Jazz Man; i Hèctor Balart, tècnic de so, responsable de Microclima. Ens parlen  del cicle Duets Galbany i de la seva implicació des de diferents vessants.

"L'Espia" Cap ni un, les autoritats competents de la ciutat de L'Hospitalet els han descobert i no els permeten sortir per antena.

I per acabar... solo inèdit d'Agustí Martínez, enregistrat per a Bad Music Jazz a la seu de l'IES Bellvitge de l'Escola de Música - Centre de les Arts (EMCA), de L'Hospitalet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario