martes, 1 de noviembre de 2011

QUE CIRCULI LA MÚSICA!!

* Editorial del programa BMJ#6, per Martí Farré i Olga Àbalos

Després de sis setmanes de programa, el feedback que hem tingut respecte al Bad Music Jazz no podia ser més encoratjador. No ens esperàvem una rebuda tan positiva! Ja sigui per email, telèfon o personalment, moltes persones ens han dit que han escoltat el programa, que seguim així, que hi ha coses que els han agradat i coses que no, que han descobert nous grups,.. Alguns músics, la música dels quals hem punxat, ens han donat les gracies per haver radiat les seves composicions. Sabem del cert que per molts d'ells, és la primera vegada que sona un dels seus temes per la ràdio.

En general ens hem adonat que hi ha una energia molt especial. L'escena jazzistica té il·lusió per parlar, per comentar, per discutir. De fet tots els musics que fins ara hem pogut entrevistar ho han fet amb dedicació i predisposició cosa que desde BMJ agraïm moltissim. Però davant d'aquest entusiasme no podem evitar reflexionar un aspecte: si mostren aquestes ganes de dir la seva en públic és perquè no ho havíen aconseguit fer fins ara? O és que ningú els havia preguntat abans?

No ens enganyem, tota escena musical necessita dels seus mitjans de comunicació per veure-s'hi reflectida, per poder ser pensada i analitzada, per avançar. La musica necessita d'altaveus. Bad Music Jazz no serà el mitjà que ho canviï tot però sí que ens sentim que hem entrar a formar part d'aquesta xarxa formada per músics, públic, aficionats de tota mena, periodistes, agents i programadors. Desde BMJ volem aportar el nostre granet de sorra per a que aquesta xarxa creixi. Aquests altaveus els hem de contruir entre tots.

Us volem convidar a fer més gran aquesta energia latent en l'escena jazzística. Que parlem els uns amb els altres, que comentem, que anem a veure concerts, que ens intercanviem discos. I que també us comuniqueu amb nosaltres a través del nostres blog, mail (badmusicjazz@gmail.com), Twitter o Facebook. I ens veieu pel carrer, doncs dieu-nos coses també!

Que circuli la musica!!!! Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario